2015 “Novetats fiscals, comptables i laborals per a clubs esportius i entitats sense ànim de lucre en general”

En aquesta xerrada es tractaran aquells aspectes més importants a tenir en compte per part dels club i entitats sense ànim de lucre, en l’àmbit fiscal, comptable i laboral.

A l’any 2015 entren en vigor algunes novetats en relació a això i, per altra banda, s’han intensificat les inspeccions tant per part de Seguretat Social com d’Hisenda, per fer complir les normatives existents.

La problemàtica és prou urgent i important perquè des de les entitats se’n prengui consciència i es tinguin clares les seves obligacions.

Els temes que es tractaran són:

NOVETATS FISCALS

–       Declaració d’operacions amb tercers (M.347- febrer 2015)

–       Impost de Societats

–       Canvis en IRPF i IVA

–       Obligacions de publicitat activa d’ajuts i subvencions

–       Deduccions per donacions

–       Mesures entorn la prevenció de blanqueig de capitals

NOVETATS COMPTABLES

–       Obligacions i estructura de la comptabilitat per adaptació als canvis fiscals.

NOVETATS LABORALS

–       Resolució de l’Estat referida als treballadors de clubs esportius.

–       Síntesi de possibilitats contractuals.

–       El voluntariat.

TORN OBERT DE PREGUNTES

La trobada es farà el 9 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Coll Bardolet de l’edifici “el Sucre” de Vic i anirà a càrrec del Sr. Jordi Pagespetit i Casadevall, assessor fiscal de la firma “Domènec Xicota, SL” i del Sr. Joaquim López Massaguer, advocat de la firma “Assessoria Laboral López, SL”.

Des del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu estem treballant per facilitar tota la informació possible sobre aquest tema. Creiem que és d’absoluta importància que els responsables de les entitats assistiu a aquestes xerrades formatives, per aclarir conceptes i veure la problemàtica real.

Per tal de controlar l’aforament es prega la confirmació de l’assistència abans del dia 5 de febrer vinent al correu esports@manlleu.cat