En aquest apartat trobareu totes les notícies de les entitats a Manlleu:
  • Notícies que publiquem des del propi portal
  • Notícies que les entitats amb blogs dins del portal publiquen
  • Subscripcions automàtiques de pàgines web de les entitats

35è Aniversari de l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu

Entrada compartida per Església Evangèlica Baptista de Manlleu

L’Església Evangèlica Baptista de Manlleu compleix 35 anys aquest 2017 essent la primera comunitat protestant a constituir-se a la comarca d’Osona. Per aquest motiu, hi ha previst una sèrie d’activitats fins a desembre per celebrar-ho. Tindrem concretament la celebració dels 35 anys el proper 29 d’octubre. 35 anys no es compleixen tots els anys i, per […]

Inscripcions Obertes de la 26ª córrer per córrer

Entrada compartida per Club Olímpic Manlleu

Ja estan obertes les inscripcions de la 26ª córrer per córrer del pròxim 12 de novembre a les 10 del matí. Com sempre les inscripcions anticipades són gratuïtes!! Recordeu que no es donen premis ni trofeus, però al final de la cursa tothom és obsequiat amb una botifarrada popular per recuperar forces i gaudir d’una matinal […]

The post Inscripcions Obertes de la 26ª córrer per córrer appeared first on CLUB OLÍMPIC MANLLEU.

No ens dividiran! Cicle de xerrades

Entrada compartida per Casal Popular Boira Baixa de Manlleu

Cicle de xerrades de la campanya “No ens dividiran! Un poble unit contra el racisme i l’imperialisme”!

– IMPERIALISME: D’AMÈRICA LLATINA A L’ORIENT MITJÀ
Dijous, 12 d’octubre 2017
Amb Arnau Carné i Robert Morral (membres d’Itaca, organització internacionalista dels Països Catalans)
12.00h a l’IES Vic de Vic

– MUNICIPIS ANTIRACISTES

Divendres, 20 d’octubre 2017
Amb Benet Salellas i Mireia Vehí (diputades de la CUP-CC)
19.30h al Casal la Metxa de Ripoll
21.30h Sopar + Kafeta solidària amb la FMA Ripoll

– VEUS DE DONES MUSULMANES
Divendres, 27 d’octubre 2017
Amb Fàtima Aatar (antropòloga i activista antiracista)
i Ikram Talhaoui (estudiant d’infermeria i musulmana activista)
19.30h al Casal Popular Boira Baixa de MANLLEU

Projecció en directe de la Conferència d’Agela Davis

Entrada compartida per Casal Popular Boira Baixa de Manlleu

La Xinxa Grup Feminista de Manlleu i la campanya “No ens dividiran”, organitzen la projecció de la conferència d’Angela Davis, que farà dins del Cicle del CCCB sobre “Revolució o resistència”, en directe al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, aquest dilluns 9 d’octubre a 2/4 de 7 del vespre.

Us hi esperem!

Comunicat situació a Catalunya / Comunicado situación en Cataluña

Entrada compartida per Església Evangèlica Baptista de Manlleu

Davant la situació que estem vivint a Catalunya, l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu condemna totalment qualsevol tipus de violència que hem vist aquests dies i fem una crida a l’oració i al treball conjunt per la pau, la tolerància i l’amor. Ens adherim a altres comunicats similars i  també de les institucions que ens representen […]

Col·loqui sobre el Referèndum al mercat de Manlleu

Entrada compartida per Casal Popular Boira Baixa de Manlleu

El passat dissabte 23 de setembre l’Esquerra Independentista de Manlleu va organitzar un col·loqui sobre el referèndum d’autodeterminació de Catalunya a davant el Mercat Municipal de Manlleu.

L’acte va comptar amb la presència de Javi García, membre del Sindicat Andalús de Treballadors (SAT); Bouarfa Aouragh i Mohamed Saber L. del comitè de defensa del pobre rifeny i Tamia Maestre i Toni Rubia, militants de l’assemblea local de la CUP de Manlleu.

Durant l’acte van donar a conèixer les seves respectives lluites així com el seu punt de vista sobre la situació política catalana i el referèndum de l’1 d’octubre. D’altra banda, les persones assistents van poder participar interpel·lant directament les ponents o bé donant la seva opinió sobre els temes tractats.

Javier Garcia del Sindicat Andalús de Treballadors va ser l’encarregat d’iniciar el col·loqui. En la seva intervenció va defensar el referèndum de l’1 d’octubre com una eina esperançadora que podria facilitar al poble català a exercir la seva sobirania des de totes les vessants. Per altra banda, va afirmar que el referèndum podria suposar un estimul per l’emancipació de la resta de pobles de l’Estat espanyol.

Els activistes rifenys Bouarfa Aouragh i Mohamed Saber van parlar de la situació política i social al Rif, de les reivindicacions del poble rifeny i de la repressió que aquest patia per part de la monarquia i l’exèrcit marroquí.

Pel que fa al referèndum català, Bouafra per una banda, va mostrar el seu malestar per no poder votar a causa de les restriccions de l’actual legislació. Seguidament va defensar que els drets socials, laborals i polítics han de ser aspectes prioritaris a la nova república.

La Tamia, militant de la CUP de Manlleu, va parlar de la necessitat que de cara a l’1 d’octubre la població es mobilitzi pacíficament i sense por, al seu entendre durant els dies que falten fins a la celebració del referèndum cal omplir els carrers per poder votar i si s’escau anar a la vaga general que des d’alguns sectors socials ja s’està convocant de cara al dia 3 d’octubre.

També va fer referència al paper clau que ha de tenir la dona en la nova república, en aquest sentit va afirmar que la nova república ha de ser feminista.

Pel què fa a les intervencions del públic, es va interpel·lar als ponents demanant major informació sobre la realitat del poble rifeny o sobre el posicionament a favor de l’autodeterminació dels pobles des del punt de vista d’una persona andalusa. Altres intervencions van anar orientades a fer crides a la vaga general i a la mobilització ciutadana.

Sacrum Mozart a Calldetenes

Entrada compartida per Coral Regina

Vam gaudir de valent amb el Sacrum Mozart a La Gleva i per això tenim moltes ganes de tornar-lo a presentar: una Missa brevis, una Sonata d’església i les Vespres de Confessore. Solistes vocals: Laia Frigolé, soprano. Marta Cordomí, contralt. Aniol Botines, tenor. German de la Riva, baix. Cors: Coral Regina, Coral Belles Arts. Conjunt instrumental: Grup … Continua la lectura de Sacrum Mozart a Calldetenes

L’Orquestra Terrassa 48 actua a Manlleu en un concert a benefici de Càritas

Entrada compartida per Càritas Manlleu

L’església de Santa Maria de Manlleu acollirà el diumenge, 24 de setembre un concert especial a càrrec de l’Orquestra Terrassa 48. La recaptació obtinguda en aquest concert es destinarà íntegrament a Càritas, organitzadora del concert. L’actuació amb un repertori marcat per un colorista joc instrumental començarà a les 7 de la tarda. L’entrada solidària funcionarà… Continue reading L’Orquestra Terrassa 48 actua a Manlleu en un concert a benefici de Càritas

Escombrem-los: acte polític a Manlleu

Entrada compartida per Casal Popular Boira Baixa de Manlleu

Dins de la campanya “Escombrem-los”, l’Esquerra Independentista de Manlleu organitza un acte polític el proper diumenge, 17 de setembre a les 6 de la tarda a l’Embarcador del Ter de Manlleu.

A l’acte hi intervindran Carles Riera, diputat per la CUP-CC, una portaveu nacional d’Arran i Montse Castañé de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) Osona.

La campanya “Escombrem-los” és la campanya unitària de l’EI per l’1 d’octubre, amb la que criden a l’activació popular per la defensa del referèndum i a l’organització popular perquè sigui la gent qui lideri els canvis que aquest ha de produir i faci front a les polítiques repressores del Govern Espanyol. Es pretén amb la campanya reivindicar l’autodeterminació, la desobediència i els Països Catalans, senyalant el referèndum com la eina que marca el punt de partida per aconseguir el projecte polític marcat.